For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Frågor och Svar

Frågor och Svar

Här får du svar på de vanligaste frågorna
  Du börjar med att registrera dig med Facebook. När du har gjort det så behöver du skaffa ett medlemskap vilket du kan kan göra via din Profil eller via Medlemskap i menyn (visas när du är inloggad). Du kan när som helst uppgradera ditt medlemskap om du önskar.
  Ja, du måste vara medlem för att kunna annonsera. Ett årsmedlemskap kostar 100 kr. Företag har också tre medlemskap att välja mellan - Företag 30, Företag 185 och Företag 365
  I din profil så kan du se alla dina annonser under rubriken Mina annonser. Där kan du administrera dina annonser och göra de förändringar som du önskar.
  Som standard är en annons publicerad i 30 dagar, men du kan självklart ta bort dem när du önskar.
  Absolut och vi rekommenderar dig att göra det för att nå så många som möjligt. Vi rekommenderar dock inte att du även delar på Marketplace för då är risken stor att du blir kontaktad av bedragare. Det kan naturligtvis hända oavsett så var alltid noggrann och kolla upp personen du gör affärer med innan du skickar något eller betalar i förväg.
  Vi har inte det kravet här men vi rekommenderar ändå att du taggar bilder med ditt namn och datum handskrivet eller med en id-handling (dölj personnummer) då det är en extra säkerhet och det visar att du har sakerna i din ägo.
  Förutom att du kan annonsera obegränsat under ett år så får du dessutom tillgång till Medlemssidan där du får erbjudanden från golfföretag och golfklubbar. Där kan du även se ditt digitala medlemskort som du kan behöva visa upp för att ta del av erbjudanden. Medlem 365 kostar 120 kr/år och det kommer alltid finnas erbjudanden till ett värde som överstiger denna summa. Du ska alltid tjäna på att vara Medlem 365.
  Det är endast du som är Medlem 365 som har tillgång till medlemssidan.
  Du måste registrera dig med Facebook för att skapa ett konto. När du har registrerat dig får du möjlighet att kontakta annonsörer via formuläret på annonssidorna eller via telefon.
  Budgivningen här på Golfmarknaden skiljer sig en del från traditionell budgivning eller auktion. Först och främst är det möjligt att lägga samma eller lägre bud. Det är dessutom möjligt att kommentera sitt bud. Anledningen till detta upplägg är helt enkelt att vi vill att en säljare som valt budgivning ska ha full frihet att välja den budgivare man önskar. En säljare kan ju ha flera anledningar till att acceptera ett lägre bud som t.ex. slippa frakta varan och möta köparen personligen eller att köparen kan erbjuda ett byte i sin kommentar eller på annat sätt. Golfmarknaden lägger sig alltså inte på något sätt i "resultatet" av en budgivning utan säljaren har som sagt full frihet att välja köpare.
  Varje gång du loggar in så hämtas uppgifterna om ditt namn och din e-post från Facebook, och om dessa skiljer sig från uppgifterna här på Golfmarknaden så uppdateras din profil med de uppgifter du har registrerat på Facebook.
  Din e-postadress hämtas från Facebook när du loggar in. Om du har en ny e-postadress så uppdaterar du på Facebook och e-postadressen uppdateras vid din nästa inloggning här på Golfmarknaden.
image