Allmags GK
Om Allmags GK

Allmags GK bildades 1992. Hela banan har ursprungligen designats av Harry Johansson. Banan var från starten en 9-håls parkbana. Under början av millenniet fick banan ytterligare nio hål med blandad skog / park-karaktär. 10 år på 2000-talet tog ny ägare över banan. Sedan dess har allt från ytskikt och maskinpark till lokaliteter och organisation förändrats och uppdaterats.

Sedan banan bytte ägare har banan i försiktig takt utvecklats till vad den är idag. Har det passerat några säsonger sen du senast besökte anläggningar så kommer många positiva överraskningar att visa sig. Genom mycket ideellt arbete, och fortfarande härlig nybyggaranda och positiv klubbkänsla så är Ni välkomna till en naturskön och utmanande bana med lugn atmosfär och varierande layout. Vi ökar i medlemsantalet år för år och vi vann priset i BDGF för största procentuella ökningar av juniorer. Ungdomar är vår framtid och Ni kommer att träffa ambitiös personliga både på bana och i café/reception som flera har ett av sina första sommarjobb. Förutom en härlig 18-hålsanläggning (par 70) Där du ganska snabbt kan få starttid till första tee, så finns Driving Range under tak och ett centralt placerat mysigt klubbhus med ett enklare café.

Kontaktinformation
472 92 Stillingsön, Västra Götalands län
Adress
Omdömen
3.21
Upplevelse
3.00
Tee
3.00
Fairway
3.00
Green
2.00
Bunkrar
3.00
Restaurang
5.00
Visar 1 - 1 av 1
Öppen bana, ganska tröga greener
3.2
·
Gäst
·
Anläggning

Allmags GK

En öppen bana där flertalet hål ligger på plan mark och är svårigheten ligger i längden på hålen samt en del out vid sidan om fairway. Banan har på senare år definitivt blivit bättre men en del arbete finns kvar för en riktig topp upplevelse. Primärt så är greenerna vääldigt långsamma och […]