Hills Golf & Sports Club
Om Hills Golf & Sports Club

Golf på Hills Golf & Sports Club är delvis som det låter. Böljande kullar, storslagna höjder och stimulerande topografi är absolut en del av banans särprägel. Men här finns också resliga tallar och glittrande vattendrag, karibiskt vita bunkrar och vajande vass. Du som spelat här vet att banan är utmanande, även för de allra skickligaste golfarna.

Därför är vi extra glada över att kunna berätta att vi från säsongen 2023 adderar ytterligare en slinga i vårt erbjudande. 12-hålsslingan Valley Course är, precis som 18-hålaren Hills Course, en kuperad historia designad av Arthur Hills och Steve Forrest som nu byggs om till en välskött Hillsprodukt. När den står klar kommer den att vara perfekt för familjegolf, en teknikrunda eller för socialt kvällsspel. Lite snabbare, lite enklare. Om golf nu någonsin kan kallas enkelt.

Kontaktinformation
Hills väg 2 , 431 51 Solhem, Västra Götalands län
Adress
Omdömen
4.45
Upplevelse
4.40
Tee
4.80
Fairway
4.60
Green
4.80
Bunkrar
4.20
Restaurang
3.80
Visar 1 - 5 av 5
Välskött!
4.2
·
Gäst
·
Anläggning

Hills Valley Course

Välskött och fin bana, väldigt rolig att spela där det pendlar mycket mellan öppna hål till precisionshål där speltaktik krävs. Rolig att spela. Lite väl högt prissatt för gäster må jag säga annars utmärkt!
Hills
4.3
·
Gäst
·
Anläggning

Hills Course

Alltid bra skick, tyvärr mer eller mindre ett måste att åka bil då det är kuperat och långt mellan hålen
Bra fart på green. Börjar torka ut
4.7
·
Medlem
·
Anläggning

Hills

Vill man ha en utmaning är det nu läge att åka och spela Hills. Greenerna är hårda och snabba. Gäller att tänka sig för var man vill placera sig inför inspelen.
Göteborgs bästa bana och anläggning!
4.5
·
Medlem
·
Anläggning

Hills Corse

Jätte fin bana i kanon skick! fin fairway och lagom ruff. väldigt utmanande och snabba greener. bra mat i ett trivsamt klubbhus
DYR men väldigt fin
4.5
·
Medlem
·