Nyrenoverad i Cascais ett sten kast från de bästa golfbanorna

BiancaGolfboende uthyres

Nyrenoverad och superfräsch lägenhet i Cascais för sex personer med två sovrum (varav ett med egen toalett) vardagsrum, kök och solig balkong. Det finns en dubbelsäng, en våningssäng och en dagbädd som kan göras till dubbelsäng. Garage finns men det går jättebra att parkera gratis utanför huset. Solig balkong från morgon till eftermiddag där du kan njuta av solen och en god frukost eller bara läsa en bok och koppla av.

Lägenheten ligger på det lugna området “Quinta da Bicuda”, ett stenkast från två av Cascais bästa golfbanor. Gångavstånd till Cascais centrum om man gillar att ta en längre promenad (ca. 30 min). Nära kusten och strandpromenad (ca. 10 min), många lokala restauranger, mataffär, bageri och tvättomat  runt hörnet.

Om du gillar golf, eller bara att koppla av och äta god mat är Cascais det perfekta stället för dig. Skön klimat i stort sett året runt.

I hyran ingår sängkläder, handdukar, badrumsmattor, kökshandduk.

Observera att det är förbjudet att ha fest eller liknande i lägenheten.  Husets reglerna innebär att det ska vara tyst mellan 22:00 och 8:00.  Rökförbud. Inga husdjur.

För mer info och priser besök vår hemsida:

www.apartamentodabicuda.com