Backa Säteri Golf
Om Backa Säteri Golf

Backa Säteri Golfklubb i Nödinge är en social knutpunkt i samhället. Banans centrala läge på orten gör den unik i Sverige, och ger en tillgänglighet som även passar juniorer och de som inte vill ta bilen. Med knappt 20 min pendeltåg från Göteborg och en busshållplats 100 m bort är det en liten pärla som fler borde upptäcka. Vår niohålsbana är rolig och klurig att spela på. Den är som en 18hålsbana till karaktären, det vill säga har långa hål med stor variation på spelet.

Backa Säteri Golfklubb har förmodligen Västsveriges bästa 9-hålsbana. Vår bana är vacker, med böljande fairways och kuperade snabba greener. Banan invigdes i september 2006. En bana som ger dig många spännande golfupplevelser, oavsett vilken kategori av golfare du tillhör.

Kontaktinformation
Säterivägen 2 , 449 35 Nödinge, Västra Götalands län
Adress
Omdömen
3.52
Upplevelse
4.00
Tee
3.50
Fairway
2.50
Green
4.00
Bunkrar
4.50
Restaurang
4.00
Visar 1 - 2 av 2
Prisvärd!
4.2
·
Gäst
·
Anläggning

Backa Säteri 9-hålslingan

Som Junior och söndagshäng är detta en ideal plats för dig som är under 21 och medel, hög- handikappare. 60kr tas för greenfee och banan speglas med utmanande skogsterräng med en del upp och ner. Banan är väldigt sällan uppbokad för dagarna och möjligheten att gå 2 rundor i streck finns i […]
Bra greener. tidig säsong
2.7
·
Gäst
·