Tävlingen är avslutad
Lämna omdömen på golfklubbar

Årets stora tävling!

I samarbete med GolFit by Lucas Norman och TaylorMade Sverige kommer vi lotta ut nya fina klubbor från TaylorMade bland er som lämnar omdömen på vår hemsida för de golfklubbar ni spelar under sommaren.

Det vi lottar ut är följande under respektive tävlingsperiod:
TaylorMade Spider putter - 30/5 - 18/6
TaylorMade MG3 Wedge - 19/6 - 2/7
TaylorMade Stealth 2 Metalwood - 3/7 - 16/7
TaylorMade P-serien järnset (P-J5) - 17/7 - 13/8

För varje omdöme som du lämnar får du 1 lott. Lämnar du fler omdömen får du fler lotter och ökar dina chanser att vinna. Dragningen av vinnarna publiceras på vår Youtube-kanal efter att varje tävlingsperiod är avslutad och länk delas i våra kanaler på Facebook samt på Haaartland efter varje dragning.

Tävlingsregler och information
  • Varje omdöme är värt en lott under respektive tävlingsperiod.
  • Det är enbart 1 omdöme per golfklubb som räknas. Det betyder att om du lämnar 2 eller fler omdömen för en golfklubb så räknas bara 1 av dem under den aktuella tävlingsperioden.
    Spelar du t.ex. på 3 olika golfklubbar så kan du lämna 3 omdömen och får därmed 3 lotter.
    Om en golfklubb har flera banor kan du lämna omdöme på samtliga och få en lott för varje omdöme.
  • Vinnarna måste kunna visa att de har spelat de banor som de har lämnat omdömen på under den aktuella tävlingsperioden.
  • Släktingar till de som anordnar denna tävling eller personer som arbetar på TaylorMade Sverige kan inte delta i tävlingen.

Utlottning av vinster kommer ske i perioder om ca 2 veckor förutom järnsetet som kommer ligga som vinst under en lite längre period (se datum ovan).
Efter varje tävlingsperiod så nollställs alla lotter och de omdömen som lämnats räknas inte under kommande tävlingsperioder.

Image