Binga Golf
Om Binga Golf

Mellan Ljungbyåns porlande ljud, de gröna träden och de böljande fälten finns nio hål av varierande svårighetsgrad. Vårt längsta hål(9) mäter 331m från gul tee och våra kortare hål(2 & 6) är 111m från gul tee.

Men låt er inte luras av de något korta avstånden. Här på Binga kan det tidvis förekomma ganska luriga vindar som gör att saker inte alltid blir som man tror. Så det gäller att ha koncentrationen på topp, speciellt på vårt 8.e hål där både vind och vattnet till höger kan vara riktigt elakt mot en ofrivillig slice.

Här på Binga tillämpar vi inget bokningssystem av tider utan använder oss av en klassisk ¨Bollränna¨. Den använder alla som ska ut på banan och spela. Det funkar som så att när du vill ut och spela på banan lägger du en boll i den fysiska rännan som finns i anslutning till övningsgreenen. När din boll är längst ner är det din tur att gå ut och spela. När du har spelat de 9 hålen och vill spela mer gör du om processen och lägger en ny boll i rännan och väntar på din tur.

Under perioder på året är det högt tryck på banan och det kan bli en del väntan innan det är din tur att gå ut. Passa då på att öva på vår övningsgreen eller driving range medans du väntar. Vi tycker att detta ¨Drop in¨ system är en av våra styrkor och främjar till alla så många som möjligt kan utöva golf både planerat och spontant.

Kontaktinformation
388 92 Stora Binga, Kalmar län
Adress
Omdömen