Bryngfjordens GK
Om Bryngfjordens GK

Bryngfjordens Golfklubb samarbetar med Bryngfjorden Golf AB som äger och förvaltar golfbanan, Bryngfjordens Fastighets AB som förvaltar klubbhuset samt krögaren som driver restaurangen.

Bryngfjorden är i första hand till för medlemmarna. Målet är att vara en anläggning med sådan anda att medlemmarna känner gemenskap, trevnad och samhörighet under och vid sidan av golfspelet. Vi skall erbjuda golfspel, socialt umgänge samt utbildning och därigenom ge medlemmarna stimulerande och meningsfull fritid, där man ges möjlighet att spela och utvecklas som golfspelare utifrån sina förutsättningar och mål.

Vi definierar detta som Bryngfjordsandan. En anda som genomsyrar all verksamhet. Genom trovärdighet, respekt och trevligt bemötande blir begreppet inte bara ett ord utan ett sätt att förhålla sig på, både gentemot medlemmar och gäster. Den goda andan tillsammans med tillgänglighet på alla plan och ständig förbättring såväl bantekniskt, personellt som ekonomiskt gör Bryngfjorden till en personlig anläggning med höga ambitioner.

Kontaktinformation
Karlslundsgatan 19 , 654 65 Rud, Värmlands län
Adress
Omdömen
3.95
Upplevelse
4.40
Tee
3.40
Fairway
3.80
Green
4.80
Bunkrar
4.40
Restaurang
2.40
Visar 1 - 5 av 5
Hög kvalitet.
3.5
·
Gäst
·
Anläggning

18 Hål

Banan har klarat regnet bra och håller fortsatt väldigt hög nivå. Greenerna var fortsatt i högsta klass. Bunkrar med vit sand där det går att forma slagen ganska bra. I helhet en av de bättre banorna i Värmland.
Fantastiska greener!
3.5
·
Gäst
·
Som rubriken säger så är greenerna helt otroliga, jämna och snabba. Bunkrarna är också riktigt fina och trevliga att slå i. Men som alla andra banor så har torkan satt sina spår och fairway är i stort behov av regn. En väldigt bra upplevelse med Toptracer på rangen till uppvärmningen. Änd […]
Fint skick med snabba och jämna greener
3.8
·
Gäst
·
Fantastiska Greener
4.7
·
Medlem
·
Trevlig personal, underbara greener (snabba), en av värmlands trevligaste ban-layout. Värt ett besök!
Tidigare Medlem, Banan har fått ett uppsving
3.8
·
Gäst
·