Delsjö GK
Om Delsjö GK

Delsjö Golfklubb finner du endast 5 minuter från Göteborg City. Vår golfbana har funnits i dryga 50 års tid och är en vacker park- och skogsbana belägen mitt i ett naturreservat. Med dess omväxlande miljö passar banan både elitspelaren som nybörjaren. Du kan hyra allt från klubbor till golfbilar hos oss, och vi har även en uppskattad junior- och ungdomsverksamhet.

Låt en av våra PGA-tränare hjälpa dig att utveckla ditt spelande. Boka in en privatlektion eller ta del av en effektiv gruppträning.

Vill du bättra på ditt spel på egen hand? Träna på vår fina drivingrange med 25 utslagsplatser eller träna det korta golfspelet på vårt välskötta närspelsområde med två greener för chip och putt.

Förutom vår golfbana och vårt övningsområde har vi en Reception med ett serviceutbud av varor såsom bollar, hanskar m.m samt en förstklassig restaurang med utmärkt mat och dryck. Om du önskar besöka Delsjö Golfklubb med företaget är vår välutrustade konferenslokal samt våra prisvärda hotell- och golfpaket ett perfekt alternativ. Maila till info@degk.se eller ring oss på 031-725 0510 för mer information.

Välkommen till Delsjö Golfklubb – Vi ser fram emot ditt besök!

Kontaktinformation
Gamla Boråsvägen 25 , 412 76 Delsjön, Västra Götalands län
Adress
Omdömen
4.13
Upplevelse
4.33
Tee
3.33
Fairway
4.67
Green
3.67
Bunkrar
4.67
Restaurang
4.00
Visar 1 - 3 av 3
Tight bana med strategiskt placerade bunkrar
4.2
·
Gäst
·
Anläggning

Delsjö GK

Rolig men tight bana, flera hål bjuder in till fina birdie chanser men flertalet långa par 3 där det gäller att ha koll på sina långa järn. Överlag välskött!
Delsjö GK
4.3
·
Medlem
·
Grymt bra bana under högsäsong, lite trögstartad under början på säsongen.
Fin bana men levde inte upp till förväntningarna
3.8
·
Gäst
·