Ekerum GK, Öland
Om Ekerum GK, Öland

Spela golf på Ekerum

Ekerum Resort Öland har länge tillhört de främsta golfanläggningarna i Sverige. Här finns fantastiska förutsättningar för att spela golf stora delar av året. Tack vare Ölands klimat så spelar du alltid på ordinarie greener. Visste du att vi sedan 2017 vunnit priset som världens mest miljövänliga anläggning vid flera tillfällen på World Golf Awards? Vi har dessutom utsetts till Sveriges bästa golfhotell!

Långe Jan och Långe Erik

Hos oss kan du spela på två fantastiska 18-hålsbanor som spänner över ett stort naturskönt öländskt landskap, där inget hål är det andra likt. Långe Jan, som nominerats till Sveriges bästa bana och stått värd för flera proffstävlingar, skänker en unik naturupplevelse med mycket sand och öländska torrängar. Långe Erik är en klassisk hedbana med tydliga klipplinjer, där kullar och högt svajande ruffar ramar in greenerna.

Kontaktinformation
Gårdsvägen 22 , 387 92 , Kalmar län
Adress
Omdömen
4.21
Upplevelse
5.00
Tee
3.00
Fairway
5.00
Green
5.00
Bunkrar
3.00
Restaurang
4.00
Visar 1 - 1 av 1
Ekerum Golf & Resort, Öland
4.2
·
Medlem
·
Anläggning

Långe Erik & Långe Jan

Hej, som medlem i EKERUM gör jag ett försök till recension av båda banorna eftersom oerhört många helt enkelt undrar!! Helt säkert är jag partisk men jag försöker faktiskt vara så nyanserad jag kan! "Aftonbladet eller Expressen? Långe Jan eller Långe Erik? Varför välja? spela båda! Båda […]