Fors golf
Om Fors golf

Fors Golf är ett familjeföretag. 1997 öppnades en enklare range med ett fåtal mattor. De hade en gammal traktor som de plockade bollarna med och en egendesignad bolltvätt i form av en cementblandare med en plastmatta i. De fanns en liten kiosk där det såldes våfflor. Några år senare öppnades tre korthål.

Sedan började man med enkla medel bygga de första 9 hålen som stod spelklara med mattees och greener år 2001. De fick många besökare då de valde att inte ha något hcp krav för spel på banan.

Efter detta har banan fortsatt att utvecklas och hösten 2007 öppnades 9 hål till. Idag har Fors en fin 18-hålsbana med riktiga greener, grästees, en stor range, övningsområden, café, kurser och en väldigt omtyckt personal!

Kontaktinformation
Vitsåvägen 2 , 137 91 , Stockholms län
Adress
Omdömen
4.51
Upplevelse
5.00
Tee
4.00
Fairway
4.00
Green
5.00
Bunkrar
4.00
Restaurang
5.00
Visar 1 - 1 av 1
Fors Golfklubb
4.5
·
Medlem
·
Anläggning

Hela stället!

Har varit medlem hos Fors några år, klubben har blivit bättre för varje år och främst märks det på greenerna. De är bland dom bästa jag spelat på under denna säsong. Att alla får spela där trots avsaknad av HCP tycker jag bara är positivt. En av få klubbar som inte har den uppspända kän […]