GolfUppsala
Om GolfUppsala

Utmanande mästerskapsbana och trivsam familjebana på samma anläggning. Mitt i natursköna Uppsala Näs dalen finner du Söderbys två banor. Vår 18-håls mästerskapsbana stod färdig sommaren 2004. Den har en utmanande layout med många strategiska vattenhinder och snabba greener. Anläggningen har varit värd för ett antal stortävlingar genom åren bland annat 8 deltävlingar på den svenska herrtouren. 2020 & 2021 spelades här en deltävling på LETAS, undertouren till damernas Europatour.

Utmanande mästerskapsbana och trivsam familjebana på samma anläggning. Banan rankades 2009 och 2010 av Golf Digest som Upplands fjärde bästa bana.

Banan har mästerskapskaraktär och håller hög kvalitet och klass. Den välrenommerade golfbanearkitekten Sune Linde har skapat de 18 hålen och med de stora ondulerade greenerna så är banan en prövning för nybörjaren som såväl den mer avancerade spelaren. De fyra konstverken av Oscar Reuterswärd förhöjer naturupplevelsen ytterligare. 2022 arrangeras här en deltävling på LETAS, undertouren till damernas Europatour.

Kontaktinformation
Adress
Omdömen
3.25
Upplevelse
3.20
Tee
2.40
Fairway
3.40
Green
3.00
Bunkrar
2.60
Restaurang
4.75
Visar 1 - 5 av 5
Toppen!!!
4.7
·
Gäst
·
Anläggning

Söderby Golfbana

Jättefin bana med snabba greener och en fantastik personal. Passa på att besöka deras golfbutik i stan. Rent och snyggt på hel anläggningen.
Edenhof 9 Hål
2.7
·
Medlem
·
Anläggning

Edenhof 9 Hål

Helt okej fairways och greener. lite hårda bunkrar. roliga hål för att vara 9hål. rangemattor för utslag.
Söderby 9 hål
1.5
·
Medlem
·
Anläggning

Söderby 9 hål

väldigt dåliga greener, mycket kratrar, nedslag och bunkerfeeling. hårda bunkrar, mediokra fairways och rangemattor för utslag.
Söderby 18 hål
3.2
·
Medlem
·
Anläggning

Söderby 18 hål

Medioker golfbana, billigaste alternativet i uppsalaområdet. en del MUA, en del dåliga fairways och mycket nedslagshål. Adekvat layout. ett tag var det 6 grupper på två hål vilket ledde till mycket väntetid. lite sand & hårda bunkrar.
Edenhof 18 Hål
4.0
·
Medlem
·
Anläggning

Edenhof 18 Hål

Roliga hål, flera alternativ att spela från tee (säkra, långa etc). Välskött, få nedslagsmärken. Lite långsamt pace of play men det bjöds på dryck och snacks till de som spelade efter de tävlande.