GolfUppsala
Om GolfUppsala

Utmanande mästerskapsbana och trivsam familjebana på samma anläggning. Mitt i natursköna Uppsala Näs dalen finner du Söderbys två banor. Vår 18-håls mästerskapsbana stod färdig sommaren 2004. Den har en utmanande layout med många strategiska vattenhinder och snabba greener. Anläggningen har varit värd för ett antal stortävlingar genom åren bland annat 8 deltävlingar på den svenska herrtouren. 2020 & 2021 spelades här en deltävling på LETAS, undertouren till damernas Europatour.

Utmanande mästerskapsbana och trivsam familjebana på samma anläggning. Banan rankades 2009 och 2010 av Golf Digest som Upplands fjärde bästa bana.

Banan har mästerskapskaraktär och håller hög kvalitet och klass. Den välrenommerade golfbanearkitekten Sune Linde har skapat de 18 hålen och med de stora ondulerade greenerna så är banan en prövning för nybörjaren som såväl den mer avancerade spelaren. De fyra konstverken av Oscar Reuterswärd förhöjer naturupplevelsen ytterligare. 2022 arrangeras här en deltävling på LETAS, undertouren till damernas Europatour.

Banstatus
Öppen

Logga in för att visa formuläret där du kan skicka in en uppdatering av banstatus.

Kontaktinformation
Adress
Omdömen