Halmstad Golfarena
Om Halmstad Golfarena

Om Golfarenan:

Halmstad Golfarena är familjeföretaget som drivs av Lina och Martin Siljegård. Golfarenan invigdes 2011 och fick snabbt utmärkelsen Sveriges bästa träningsanläggning för golf. Sen dess har anläggningen fortsatt att utvecklats! Numera är Golfarenan en golfanläggning, tränings- och friskvårdsanläggning, mötesanläggning, ett hotell, café och restaurang. Här ges förutsättningar för utveckling både på individ- och gruppnivå. Golfarenans medarbetare och nästan 2000 medlemmar skapar en härlig och trivsam atmosfär varje dag! Antingen spelar de golf på de varierande golfytorna för att ta sin golf till nästa nivå. Eller också tränar de tillsammans i gymmet till underbar havsutsikt och med en skön bastu som avslut. I caféet byggs gemenskapen över en kopp kaffe.

En viktig byggsten i Golfarenans affärsidé är att stärka hållbarheten för individer och grupper. Att Golfarenan som företag också ska utvecklas i en långsiktigt hållbar riktning är självklart! Att ta ansvar och minska sitt klimatavtryck är något alla behöver göra. Här kan du läsa vad Golfarenan gör för att ta sitt ansvar.

Kontaktinformation
Adress
Omdömen
3.51
Upplevelse
4.00
Tee
4.00
Fairway
4.00
Green
4.00
Bunkrar
1.00
Restaurang
4.00
Visar 1 - 1 av 1
Trixigt och lärorikt
3.5
·
Gäst
·
Banan används som träningsbana för golfgymnasiet och det är lätt att förstå varför. Ta fram dina järnklubbor, fw och hybrider för att score:a bra. Kul ich utmanandebana! Fint skick på fw och greener, bättre restaurang än förväntat. Bra med dessa 9 hål om du har svårt art hinna 18. Väldigt […]