Haverdals GK
Om Haverdals GK

Här möts du av en härlig klubbkänsla med gemenskap, glädje och utveckling!

Golfbanan har seaside-karaktär och ligger på ett underlag av sandjord som ger en mycket lång golfsäsong med utmärkt skick.

Det flacka markområdet gör att promenaden är behaglig och avslappnande, när man tar sig an de spännande golfhålen som går delvis i öppen terräng och delvis i skogsmiljö. Vinden är alltid en faktor att räkna med på de omväxlande långa och korta hålen. Avslutningen i den vackra skogsmiljön med majestätiska tallar är spännande och rolig.

Här finns utmärkta träningsmöjligheter med stor range, korthålsbana, djungelbana och ett övningsområde för egna bollar.

Inför 2019 genomfördes en ombyggnation i alla lokaler förutom restaurangen vilket blivit en otroligt stor förbättring på golfklubben. Kristian Söderström Malmborg och Nicholas Blomqvist ansvarar för träningsverksamheten. Håkan Bisseberg är vår nya VD/Klubbchef och i shop och reception träffar ni Magnus, Rolle, Daniel och vår ekonomiansvariga Lisa Magnusson.

Haverdals Golfkrog erbjuder servering av fantastiskt god mat i klubbhuset men även olika arrangemang.

I juli varje år lockar den populära Haverdalsveckan, med många gäster som kommer tillbaka år efter år. Detta är en av de bästa veckorna på hela året!

Haverdals Golfklubb är medlem i Svenska Golfförbundet sedan 1989 och banan är ursprungligen ritad av Anders Amilon. Christian Lundin är nu banarkitekt och banchef är Stefan Lundh sedan flera år tillbaka.

Banstatus
Öppen

Logga in för att visa formuläret där du kan skicka in en uppdatering av banstatus.

Kontaktinformation
Slingervägen 35 , 305 70 , Hallands län
Adress
Omdömen