Hudiksvalls GK
Om Hudiksvalls GK
Hudiksvalls Golfklubb ligger vid kusten i det natursköna Hälsingland. Anläggningen är komplett med restaurang, golfshop och övningsområden. Själva banan är omtyckt av gäster och medlemmar för dess varierande karaktär där du spelar en park- och skogsbana på en å samma gång. Den relativt korta banan är ändå ingen mumsbit utan de små greenerna får många att bli ödmjuka inför uppgiften.
Från röd tee spelas banan 4622 m och från gul tee 5536 m och paret är 71. Uthyrning av vagnar och golfbilar, 2st fyrbäddsstugor samt uppställningsplats för husvagn/husbil med eluttag finns på anläggningen.
Hudiksvalls centrum, som ligger på cykelavstånd från banan, erbjuder fina möjligheter till boende och service. Det rika kultur- och utelivet borgar för en behaglig vistelse i Hudiksvall.
Vår säsong ligger mellan maj-oktober
Kontaktinformation
Fäskärsvägen 7 , 824 91 , Gävleborgs län
Adress
Omdömen
2.31
Upplevelse
3.00
Tee
2.00
Fairway
1.00
Green
2.00
Bunkrar
2.00
Restaurang
4.00
Visar 1 - 1 av 1
En lång bit kvar till bra skick
2.3
·
Gäst
·
Precis som rubriken avslöjar så är skicket långt ifrån bra än så länge och det är tydligt att den tuffa våren har satt sina spår. Fairways är överlag undermåliga och även om greener, tees och bunkrar inte är lika illa däran så kommer det dröja innan banan är i bra skick. Mottagande och bo […]