Karlstad City Golf Sommarro
Utvald
Om Karlstad City Golf Sommarro

Vi erbjuder 2 golfbanor fördelat på 12 hål Links & 9 hål Pay and Play, Toptracer driving range, chip och puttgreen, 4 padelbanor, Bistro/café i vårt klubbhus där du även hittar golfsimulator, shop, omklädning och reception.

Alla är välkomna, nybörjare som proffs, golf- eller padelspelare och alla andra andra som vill trivas tillsammans på Karlstads Grönaste Mötesplats.

Fri parkering, använda gärna miljövänliga alternativ som cykel, stadsbuss till oss.

Varmt välkommen!

Kontaktinformation
Flygfältsvägen 2 , 652 30 Gruvlyckan, Värmlands län
Adress
Omdömen
3.45
Upplevelse
4.00
Tee
3.40
Fairway
3.80
Green
3.80
Bunkrar
2.60
Restaurang
3.00
Visar 1 - 5 av 5
Ruffen tillbaka
3.2
·
Medlem
·
Fin fairway mestadels, fortfarande lägesförbättring dock. Lite ojämnt med sand i bunkrarna. Lite ”skador” på greenerna efter onsdagens hålpipning men helt ok. Dags att börja slå rakt då ruffen nu börjat växa till sig.
Fortsatt bra klass på banan.
3.3
·
Medlem
·
Anläggning

Links 12-hål

Ska börja med att de har hålpipat och dressat greenerna, detta drar tillfälligt ner betygen för annars väldigt bra greener. Gräset runt banan har börjat växa upp och tar fram mer av Links-karaktären. Bunkrarna behöver mer sand i sig, det ganska hårt i några av dem. En väldigt trevlig bana […]
Tidigare Medlem
3.3
·
Gäst
·
Sommarförhållanden redan i maj
3.3
·
Medlem
·
Anläggning

Links 12 hål

Fin kondition på hela banan. Lägesförbättring på fairway pga avsaknad av gräs fläckvis. Bra rull och fart på greener. Några blöta bunkrar (blåvit pinne i dessa) och ojämnt sanddjup.
Först att öppna igen.
4.0
·
Medlem
·
Anläggning

Links 12 hål

Karlstad City Golf Sommarro är som sin vana trogen först med att öppna upp för spel på banan i Värmland. Ordinarie tees och greener erbjöds redan första dagen. Bra med gräs på fairways och ordentlig fart på greenerna, ända minuset är fairway på hål 5 som fortfarande var lite för blöt. I […]