Öijared GK
Om Öijared GK
Med totalt 63 golfhål är Öijared Resort Sveriges största golfanläggning. Idag erbjuder vi hela tre högklassiga 18-hålsbanor samt en 9-håls Multibana.
Aktivitetsutbudet här är stort och förutom golf kan man tex också spela både frisbeegolf och footgolf.
Hela anläggningen med dess banor och det unika klubbhuset – som ritats av arkitekt Gert Wingårdh – ligger i en naturskön miljö omgivet av vackra ekskogar och sjön Mjörn.
Vi vet att hållbarhet gör hela skillnaden och är därför stolta att kunna förse hela vår anläggning med värme genererad av flis från vår egen skog.
Vårt vatten kommer från våra dammar och vi återanvänder även använt vatten, efter filtrering.
På anläggningen hittar du också Öijared Bad och Bastu – med pool, varm utomhuskälla, flera basturum, isdusch och en exklusiv ekologisk badritual utformad av Maria Åkerberg.
Här finns gym, konferensmöjligheter, restaurang och en komplett golfshop med en av Sveriges bästa profunktioner.
Öijared Resort har 34 unika rum och hela 200 bäddar. Samtliga rum är smakfullt designade och inredda för att smälta samman med den naturnära känsla som är vår vackra miljö.
Våra rum är från 34 kvm och utrustade med två separata sovrum. Det ena har dubbelsäng och i det andra finns två sköna våningssängar. Här ges därmed möjlighet för upp till 6 personer att dela rum – tack vare en finurlig skjutvägg. Våra gäster uppskattar denna ekonomiska fördel och vi ser att fler kan trivas tillsammans.
Varmt Välkommen till oss på Öijared Resort!
Kontaktinformation
ÖIJAREDSVÄGEN 59 , 448 92 , Västra Götalands län
Adress
Omdömen
3.86
Upplevelse
4.17
Tee
3.50
Fairway
4.00
Green
4.50
Bunkrar
3.67
Restaurang
2.67
Visar 1 - 6 av 6
Mycket upp och ner men kul bana
2.8
·
Gäst
·
Anläggning

Parkbanan

Kul utslag på första (Från taket på klubbhuset), inte lika bra fairways som gamla banan, inte lika roliga greener och en del riktigt dåliga tee'er. Dock tycker jag banor med gömda hål m.m. är roligt och där man måste spela på precision, men det var jobbigt utan bil då det var mycket upp och ner.
Riktigt kul och bra bana
3.7
·
Gäst
·
Anläggning

Gamla banan

Hade paket med övernattning, golfen och boendet var toppen, otur med vår servitör bara samt maten var väl sådär, övrig personal var fantastiska. Gamla banan va en riktigt rolig och bra planerad golfbana, fantastiska greener, spelade inga bunkrar men dom såg fina ut.
Rolig men lite blöt
3.7
·
Gäst
·
Anläggning

Gamla banan

Spelade gamla banan 7/7-23 direkt hemkommen från Spanien, det hade tydligen regnat otroligt mycket i en vecka men vi hade dagen till ära stålande solsken. Dessvärre så var banan fortfarande lite blöt och lerig på vissa ställen pga en veckas regn. Ungefär som man kan förvänta sig av Götebo […]
Öijared GK
4.3
·
Gäst
·
Anläggning

Nya banan

Hade låga förväntningar på banan, vilka överträffades. Grymt fin bana för att vara en utav de "sämre" på anläggningen.
Välskött bana
3.7
·
Gäst
·
Anläggning

Nya banan

Kul bana som överlag var väldigt fint skött, lite torr på vissa ställen pga vädret som även dagen till ära var värmt och soligt. Kommer inte på något direkt negativt förutom att väldigt många tee är ojämna och svåra att hitta ett plant läge att slå från men bra välskött bana som bjuder på […]
Stor och trivsam golfklubb
4.3
·
Medlem
·
Anläggning

Nya banan

En väldigt fint skött och vacker 18-håls bana som inte är jättesvår att golfa på.