Örebro City GCC
Om Örebro City GCC

En klubb – två anläggningar

Örebro City Golf & CC består av två anläggningar med två 18-håls banor med varierande karaktär och en 9-håls korthålsban. Gustavsvik ligger i Örebros södra stadsdelar och Mosjö ligger ca 15 min söder om Örebro. Anläggningarna har mycket bra träningsmöjligheter med Driving Range, Putt och Chip greener och ett övningsfält för att vässa pitcharna.
På Gustavsvik finns även två utomhus Padelbanor och på Mosjö finns en Golfhall.

Gustavsvik

Gustavsvik är en 18-hålsbana i parkmiljö med skiftande karaktär. Första nio hålen är flacka med flera strategiskt placerade och spektakulära vattenhinder. Sista nio hålen är mer kuperade och innehåller fyra skogshål.

Pay & Playbanan, 9-hål, ligger vid Gustavsviksbanan. Här spelas golf utan vare sig medlemskap eller Grönt kort.

Mosjö

Banan har breda generösa fairways med fina greener. Karaktären på 18 hålsbanan beskrivs som en öppen parkbana i ett böljande landskap, där kullar ramar in hålen på ett vackert, naturligt sätt och variationsrikedomen är påtaglig.

Kontaktinformation
Golfbanevägen 4 , 702 30 Adolfsberg, Örebro län
Adress
Omdömen
3.03
Upplevelse
3.00
Tee
1.67
Fairway
3.67
Green
3.67
Bunkrar
3.33
Restaurang
3.00
Visar 1 - 3 av 3
Riktigt fin kondition på banan
2.0
·
Gäst
·
Anläggning

Mosjö GK

Rolig och varierande bana. Fina jämna greener och fairways. Dåliga teen. Men annars bra bana.
Vacker bana, utmanande när det blåser!
3.7
·
Medlem
·
Anläggning

Mosjö

Mosjö är en fin upplevelse som ligger söder om Marieberg på det öppna fältet som syns när man åker på E20. Extremt fint skick på greenerna, de är snabba men rättvisa. Fairways är jämna och ruffen är tuff. Hamnar man bortom fairways kommer utmaningen, med högt och tjockt gräs kan det bl […]
Gustavsvik City Golf
3.3
·
Medlem
·
Anläggning

Gustavsvik

Helt okej skick på banan överlag, fina fairways på majoriteten av hålen och vackra greener. Varierande skick på tees, vissa hål varierar till mattor till exempel det nya par 3 hålet (Hål 8). Rolig bana där de första 9 hålet erbjuder en "park" layout. Ganska snälla bunkrar och fina gree […]