Sotenäs GK
Om Sotenäs GK

Vår 27-hålsanläggning har en 18-hålsbana och en 9-hålsbana och bildades 1987. Banorna är vackert inplacerad i den Bohuslänska naturen, där stor hänsyn har tagits till både natur och kulturhistoria.

Banan är känd för att hålla en mycket hög kvalité vilket vår banchef Morgan Pettersson är garant för. Karaktären är en blandning av skogs- och parkbana. Klubben har idag ca 1300 medlemmar.

Vi har ett hotell som ligger i direkt anslutning till Sotenäs fantastiska golfbana. Hotellet har 17 rum varav ett rum är en svit. Alla rum har dusch och toalett på rummet, Wifi, TV samt egen balkong. På hotellet finns också ett konferensrum för upp till 12 personer och en bastu.

Vi ligger 10 min från Smögen med sin välkända brygga med restauranger och butiker, 7 min från det mysiga Hunnebostrand och sist men inte minst 9 min från Bovallstrand. Hela Smögenkusten erbjuder många upplevelser och inte minst härliga salta bad.
Från Göteborg är det ca 13 mil och knappt 1,5 timmar med bil, från Oslo är det ca 20 mil och knappt tre timmar med bil för att komma till en riktigt pärla för golfspelare, Sotenäs Golfklubb.

Kontaktinformation
Adress
Omdömen