Tomelilla GK
Om Tomelilla GK
Tomelilla Golfklubb och hotell ligger mitt i den böljande Österlenska naturen, i omedelbar anslutning till Tomelilla samhälle. Området är enastående vackert och från den högstra belägna punkten, där även klubbhuset ligger, är utsikten magnifik över banan.
Här på golfklubben har det allt sedan 1987 spelats golf med stor framgång. Sedan våren 2005 kan våra gäster, golfare som icke golfare, bo bekvämt och lyxigt i vår hotellanläggning endast 35 meter till första tee!
På anläggningen finns en utmanande 18-håls parkbana som hela tiden utvecklas och förbättras. På vår 9-håls korthålsbana, ritad av Christian Lundin, spelar vi golf, footgolf och Golfäventyret. Banan är en Pay&Play bana så alla är välkomna att testa sina färdigheter. Här finns även en supermodern inomhushall för golf och padel vilket gör Tomelilla Golf. En perfekt destination för träningsläger och säsongsstart. I golfshopen finns både kläder (Puma) klubbor (Cobra) och annat som du behöver på din golfrunda.
Golfkrogen på Tomelilla Golf drivs av H&G:s Kök. Det är här du avnjuter stärkande frukostbufféer, välkomstdrinkar i baren och vinprovningar, lyxiga middagar och AW! Tillsammans med vår krögare och övrig personal kommer vi att göra allt för att ge dig en upplevelse som du kan tänka tillbaka på i framtiden.
Varmt välkomna!
Kontaktinformation
Adress
Omdömen