World of Golf City Club
Om World of Golf City Club

På World of Golf, navet i vår lilla golfkoncern, är vi besjälade av golf. Inte bara träningen utan också spelandet. Genom våra egna golfbanor WoG City Park (tidigare Sisjö Golf) och WoG Mini Course erbjuder vi medlemskap i en skala som passar många genom medlemskapet Basic.

Genom samarbetet med Hulta Bollebygd GK och Åsundsholms Golf & Country Club kan vi dessutom erbjuda fritt spel genom vårt medlemskap Max för alla som har en crush på golf.

Som ett exklusivt erbjudande för MAX-medlemmar kan vi erbjuda tillägget ”Stora Lundby” som ger fritt spel på deras fina bana.

Utveckla ditt närspel på Mini Course eller ta en skön 9-, eller 18-hålsrunda på någon av banorna. Eller tillbringa nån timma på rangen och närspelsområdet och bli en ännu bättre golfare. Tillsammans blir vi en stark grupp, eller Allians.

Kontaktinformation
Klubbvägen 20 , 421 47 Önnered, Västra Götalands län
Adress
Omdömen
4.51
Upplevelse
4.00
Tee
Ej betygsatt
Fairway
Ej betygsatt
Green
Ej betygsatt
Bunkrar
Ej betygsatt
Restaurang
5.00
Visar 1 - 1 av 1
Fin anläggning
4.5
·
Gäst
·
Anläggning

WOG

Har varit här ett flertal gånger och stortrivdes här ett tag. I samband med mitt medlemskap på en annan klubb erbjöds det gratis entré till Chipping/greenområdet vilket var fördelaktigt samt bollrabatt på rangen. Anläggningen är välskött och känns lite som ett golfmecka i västa Göteborg d […]