Omdöme: Mycket fin 9-hålsbana

Stefan Nunez

Rotebro golf
4.0
·
Gäst
·
Anläggning

9-hålsbanan

Rotebros 9-hålsbana är väldigt fin med flera långa hål där man får variation och utmaningar och är perfekt för den som vill testa på att spela på en bra bana innan man har ett grönt kort eftersom det är pay and play.
Har varit på flera 9-hålsbanor på andra golfklubbar i Stockholm som kräver grönt kort men skulle säga att Rotebro golfs 9-hålsbana slår många 9-hålare i Stockholms området då många andra klubbar inte prioriterar sina 9-hålsbanor så högt och hellre lägger kärlek på sina 18-hålsbanor istället.
Teeboxes med äkta gräs, fina fairways, utmanande greener och hinder i form av bunkrar och vatten gör att man får hela golfupplevelsen, denna bana fick mig att ta grönt kort och investera fullt ut i att börja spela denna frustrerande men ändå underbara sport.

Om man ska försöka finna något negativt:

Något som är synd är att banan inte är slopad så man kan inte registrera sina ronder för att påverka sin handicap.

Greenerna på hål 3 och 5 kan upplevas som väldigt svåra då de har mer sluttningar än några andra greener jag har sett och kan utav vissa tyckas vara lite ”överdrivet” svåra men annars är dom väldigt fina och välvårdade.

Upplevelse
5.0
Tee
5.0
Fairway
5.0
Green
4.0
Bunkrar
4.0
Restaurang
1.0
Kommentarer

Ett svar till “Mycket fin 9-hålsbana”

  1. Soders skriver:

    Rättelse!
    Man kan faktiskt registrera rundor på denna bana men då går den under ett annat namn, ”Grindslanten Golfklubb” går dom under på Min Golf 🙂

Lämna ett svar